07.09.2017

Termíny podzim 2017

Termíny na podzimní focení budu mít k dispozici 17.9. ve 21h.  Budu objednávat na termíny od druhé poloviny října, listopad a prosinec (garance dodání fotek do Vánoc bude na focení realizovaná do druhého listopadového týdne). O termíny si tentokrát budete moci napsat emailem na info@zuzanalhotska.cz. Žádosti budu vyřizovat v pořadí v jakém dorazí (tedy tedy podle času doručených emailů od 21h, prosím, nepište si o termíny dříve), věřím, že nebudou řádit žádní elektroničtí šotci a tento způsob bude spravedlivý pro všechny. Termínů bude spíše méně, musím dodělat ještě spoustu letních zakázek, podpořit dcerku během jejích školních dnů a také trochu dospat všechny prázdninové noci strávené nad postprodukcí (marod doma s boreliozou byl přeci jenom jaksi mimo všechny plány). Ráda bych také upozornila, že od září dochází po několika letech také ke změně mého ceníku. Naleznete ho zde: http://www.zuzanalhotska.cz/cz/photobank/ Vzhledem k velké vytíženosti nebudu mít bohužel téměř žádné volné náhradní termíny pro případné přesuny při nepřízni počasí. Musíme držet palce,aby nám počasí přálo :-).

S trochu těžkým srdcem jsem se rozhodla zrušit zvýhodněné balíčky pro své skvělé stálé klienty, nicméně věřím, že to všem dokážu vynahradit i jinak (třeba nějakou tou bonusovou fotkou navíc :-)). Všechna již domluvená focení s konkrétním termínem (týká se např. těch klientů, kterým jsem musela focení zrušit z důvodu mé či dceřiny nemoci) budou účtována ještě dle ceníku starého. Od září jsem se z časových důvodů rozhodla nenabízet žádná novorozenecká ani svatební focení. Věnovat se chci už jen převážně tomu, co je mému srdci nejbližší, a co zároveň myslím, že umím i nejlépe, a sice venkovnímu focení (případným zájemcům o focení malých miminek ráda doporučím šikovné fotografy ve svém okolí).

Ale hlavně bych Vám všem chtěla strašně moc poděkovat za velkou podporu, které se mi od Vás dostává. Když jsem se v roce 2009 odhodlávala k účasti na rekvalifikačním kurzu pro fotografy, absolutně jsem netušila, že by se má fotografická vášeň mohla jednou stát i mou obživou.  Nechce se mi ani věřit, že je to již se 7 let, kdy jsem se poprvé odvážila nabídnout své fotografické služby neznámým klientům a dva roky od chvíle, kdy jsem se definitivně rozhodla opustit své předchozí zaměstnání, a stát se fotografkou na plný úvazek.  Rodinné focení mi přineslo strašně moc. Obrovské množství zkušeností. Poznala jsem spoustu skvělých lidí, mnoho svých klientů považuji dnes už spíše za přátele. Focení byla často vyčerpávající (jen ti kdo to zažili dokážou pochopit, jak intenzivně nás ty děti někdy dokážou protáhnout :-)) a intenzivní, ale také ohromě nabíjející a se spoustou legrace. Mohu zcela upřímně napsat, že mám ty nejlepší klienty pod sluncem (a mám sama občas husí kůži při čtení zážitků některých mých kolegyň fotografek). A letos opravdu opravdu ani jednoho jediného kverulanta :-). Zato spoustu nových tváří, které za mnohokrát dojely i opravdu z velké dálky. Díky moc za to. Bylo mi velkým potěšením. Budu se těšit na shledanou při podzimních podzimních foceních, a pokud se někomu nepoštěstí získat termín během podzimu, tak se s těmi neojotužilejšími můžeme vidět i v zimě a s těmi ostatními pak na jaře 2018 :-).

Česky (Czech) English
© 2009 Zuzana Lhotská
Developed by Kinet